У Львові відкрили виставку, присвячену Гальшці Острозькій

У Львові відкрили виставку, присвячену Гальшці Острозькій
У Львівському музеї історії релігії організували виставку присвячену Гальшці Острозькій. Постать, яка увійшла в історію України як меценат науки і культури

Жінка, яка увійшла в історію України як меценат науки і культури. У Львівському музеї історії релігії організували виставку присвячену Гальшці Острозькій.

Куратори розповідають, що постать Гальшки відноситься, зокрема, і до історії будівлі музею. Варто зазначити, що жінка належала до дуже впливового роду, які зазвичай і правили у той період фінансуючи вчених, філософів, митців та інших. Тому багато хто хотів мати її за дружину.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Унікальна виставка «Історії сильних духом» про життя людей з інклюзивністю (відео)
У Львові представили унікальну виставку, яка розповідає про життя людей з інвалідністю.
Історії українських дітей, яких убили росіяни: у Львові відкрили виставку «Втрачене дитинство» Історії українських дітей, яких убили росіяни: у Львові відкрили виставку «Втрачене дитинство»
Виставка розповідає історії українських дітей, які загинули унаслідок повномасштабної війни, розпочатою росією
Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео) Відома художниця Ірина Третяк презентувала нову колекцію картин (відео)
Про «почуття» до навколишнього світу, людей та улюбленої справи. Художниця Ірина Третьяк презентувала нову колекцію картин. Нові трансформовані твори стали продовженням вже відомої виставки Ірини «Арт-Гранат».
Loading...
Load next