ТИЖДЕНЬ БЕЗБАРʼЄРНОСТІ: чого навчили чиновників та комунальників?

ТИЖДЕНЬ БЕЗБАРʼЄРНОСТІ: чого навчили чиновників та комунальників?
6 днів чиновники та комунальники навчались правильно комунікувати з особливими людьми

Особливі люди з особливими потребами: саме їм міська рада присвятила цілий тиждень. Як спілкуватися з інвалідами, як допомагати та як облаштовувати для них простір. Протягом 6 днів чиновники, вчителі та маршрутними через власні відчуття навчалися зрозуміти світ, у якому живуть неповносправні.

Саме Львів став першим містом, яке так серйозно підійшло до питання безбар’єрності та доступності. Це й не дивно, адже західна Україна є найбільшим хабом, де лікуються та реабілітуються люди, які стали жертвами російської агресії.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обережно: ожеледиця! Чи встигають комунальні служби посипати дороги у Львові? (відео) Обережно: ожеледиця! Чи встигають комунальні служби посипати дороги у Львові? (відео)
Через ожеледицю львів’яни масово атакували «Гарячу лінію міста». Від самого ранку у відповідній «Фейсбук»-спільноті з’являються дописи про непосипані дороги та тротуари.   
Затоплені городи та підвали: у Львові на вулиці Нагірній прорвало трубу (відео) Затоплені городи та підвали: у Львові на вулиці Нагірній прорвало трубу (відео)
Мешканці будинків на вулиці Нагірній запевняють, що городи та підвали затоплює не вперше, а комунальники не надто активно реагують на їхні звернення.
Замінюють проблемні ділянки трубопроводу: у Львові триває підготовка до нового опалювального сезону (відео) Замінюють проблемні ділянки трубопроводу: у Львові триває підготовка до нового опалювального сезону (відео)
Представники "Львівтеплоенерго" розпочали замінювати проблемні ділянки трубопроводу, які виявили під час гідравлічних випробувань.
Loading...
Load next