На Сумщині будуватимуть фортифікаційні споруди: Уряд виділив понад 108 мільйонів

На Сумщині будуватимуть фортифікаційні споруди: Уряд виділив понад 108 мільйонів

Кабінет міністрів виділив понад 108 млн грн Сумській обласній державній адміністрації (для Сумської обласної військової адміністрації) на будівництво фортифікаційних споруд.

Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Виділено Сумській обласній державній адміністрації (для Сумської обласної військової адміністрації) 108 млн. 183,181 тис. гривень з резервного фонду державного бюджету для будівництва фортифікаційних споруд, - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Україна отримала від ЄС дев’ятий транш макрофінансової допомоги

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Сумщині СБУ викрила орендатора місцевої ТЕЦ, який вкрав 40 млн гривень (фото) На Сумщині СБУ викрила орендатора місцевої ТЕЦ, який вкрав 40 млн гривень (фото)
Правоохоронці Служби безпеки України викрили на незаконному привласненні 40 мільйонів гривень орендатора Охтирської ТЕЦ. Керівництво теплової електростанції штучно накопичувало боргові зобов’язання.
Щомісяця збували до $50 тисяч: на Сумщині СБУ затримала фальшивомонетників (фото) Щомісяця збували до $50 тисяч: на Сумщині СБУ затримала фальшивомонетників (фото)
Зловмисники "продавали" фальшиві стодоларові купюри за 45% від номінальної вартості. Щомісячно вони збували до $50 тисяч таких банкнот.
Loading...
Load next