ВРАЖАЮЧА розповідь криміналістів: як фіксують злочини окупантів?

ВРАЖАЮЧА розповідь криміналістів: як фіксують злочини окупантів?
Криміналісти переконують, що у ворога немає шансів уникнути покарання за свої звірства на війні

Вони працюють у тих місцях, де звичайна людина не витримає ані секунди. Ексгумація вбитих рашистами мирних мешканців, розбомблені міста та села і підвали, в яких катували людей. Львівські криміналісти побували практично на всіх деокупованих територіях.

Досвід керівника криміналістів Володимира Ткача – вражає. Він працював на масштабних аваріях та на місцях особливо жорстоких вбивств. Поліцейський думав, що вже звик до найстрашнішого, але те з чим він стикнувся на війні – навіть його лякає.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Студент "Львівської політехніки" назвав патріотів "тваринами" та похвалився радянським прапором в кімнаті (відео) Студент "Львівської політехніки" назвав патріотів "тваринами" та похвалився радянським прапором в кімнаті (відео)
У своїх відео хлопець розповів, що він вважає війну на Сході безглуздою.
За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»
Loading...
Load next