Відновлення ОБЛИЧЧЯ постраждалим від війни: 25 американських спеціалістів допомагають українцям

Відновлення ОБЛИЧЧЯ постраждалим від війни: 25 американських спеціалістів допомагають українцям
До Львова у межах місії FACE TO FACE прибули 25 американських провідних спеціалістів з різних напрямків, щоб допомогти українцям з надскладними травмами обличчя

Пліч-о-пліч з нашими фахівцями оперують одні з найкращих пластичних та реконструктивних хірургів Америки. 25 провідних спеціалістів з різних напрямків сьогодні у Львові, щоб допомогти пацієнтам з найскладнішими травмами обличчя.

Попередньо усі пацієнти пройшли ретельну підготовку: консультації, обстеження, складання хірургами індивідуального плану лікування з 3D моделюванням та реконструкцією.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Виходили дитину з вагою 600 грамів Виходили дитину з вагою 600 грамів
Команда львівських неонатологів 7 місяців виходжувала дівчинку, яка народилася на 24 тижні вагітності. Маля виписали з лікарні з вагою 4 кг 330 г
Львівські медики зафіксували в 11-річної дитини рідкісне ускладнення після COVID-19 (відео) Львівські медики зафіксували в 11-річної дитини рідкісне ускладнення після COVID-19 (відео)
Хвороба спровокувала у 11-річної дівчинки гострий поперечний мієліт та зниження рухової активності у верхніх і нижніх кінцівках. 
Loading...
Load next