ОПЕРАТОРИ ДРОНІВ у Львові провели змагання

ОПЕРАТОРИ ДРОНІВ у Львові провели змагання
Вихідними у Львівському ліцеї ім. Героїв Крут провели змагання операторів роторних дронів серед старшокласників та кадетів ліцеїв військового типу

Вихідними у Львівському ліцеї ім. Героїв Крут провели змагання операторів роторних дронів серед старшокласників та кадетів ліцеїв військового типу. Загалом участь взяли 7 команд, 2 з яких прихали до нас з інших областей України. Учням необхідно було виконати 5 вправ. По-перше відзняти промо-ролик – представлення своїм дроном, а потім на час подолати траси індивідуально та у команді, а також доставити умовні медикаменти та провести аеророзвідку і знайти команду суперника. Той хто впорається найшвидше, той і переміг.

Змагання подібного типу проводяться для учнівської молоді вперше в Україні.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео) Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео)
МВС просить українців не збивати БПЛА зі стрілецької зброї. А Міноборони закликає не поширювати фото уламків дронів із їхнім бортовим номером.
В приклад дорослим: У Львові школярі зібрали майже 2 мільйони гривень для ЗСУ В приклад дорослим: У Львові школярі зібрали майже 2 мільйони гривень для ЗСУ
На зароблені на шкільних ярмарках гроші, придбали 154 дрони для армії
Loading...
Load next