У Туреччині внаслідок ДТП загинуло 10 людей

У Туреччині внаслідок ДТП загинуло 10 людей

Внаслідок масштабної ДТП, що сталася в чорноморському регіоні Туреччини, загинули 10 людей, 59 отримали поранення.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа.

У ланцюговій дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася сьогодні вранці о 04.36 у районі Текелер провінції Сакарія на шосе Північна Мармара, 10 людей загинули на місці події, 59 осіб отримали поранення, 8 із них у тяжкому стані. Постраждалих транспортували до лікарень 30 каретами швидкої допомоги, - заявив міністр.

Як зазначив губернатор провінції Сакарія Яшар Караденіз в ефірі телеканалу CNN Türk, причиною аварії стали несприятливі погодні умови, зокрема густий туман.

За попередньою інформацією, аварія сталася внаслідок зіткнення автомобіля та вантажівки, а потім в аварію потрапили інші транспортні засоби. За свідченнями очевидців, загибель деяких людей була спричинена наїздом автомобіля на тих, хто вийшов зі своїх автомобілів і спостерігав за першим ДТП.

Загалом у ДТП потрапили 7 транспортних засобів, з них 3 автобуси та 1 вантажівка. Через це ДТП на 6 годин було зупинено рух транспорту по шосе в напрямку Стамбула.

Нагадаємо, У Чорному морі на міні підірвалось цивільне судно під прапором Панами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі помер другий українець, що постраждав у ДТП минулої суботи У Польщі помер другий українець, що постраждав у ДТП минулої суботи
Чоловік помер у лікарні, наразі вирішується питання про транспортування тіла додому.
Смертельна ДТП на Миколаївщині: троє загиблих та четверо травмованих, серед них - діти (фото) Смертельна ДТП на Миколаївщині: троє загиблих та четверо травмованих, серед них - діти (фото)
В результаті зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ, останній перекинувся та злетів у кювет.
Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото) Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото)
Мікроавтобус, який перевозив українських туристів, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього п'ятьох українців довелось госпіталізувати до лікарні.
Loading...
Load next