Матеріальну допомогу отримають ще 175 медиків Львова

Матеріальну допомогу отримають ще 175 медиків Львова
У п’ятницю, 28 серпня, виконавчий комітет підтримав два рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам закладів охорони здоров’я міста Львова, в яких діагностовано коронавірусну хвор

У п’ятницю, 28 серпня, виконавчий комітет підтримав два рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам закладів охорони здоров’я міста Львова, в яких діагностовано коронавірусну хворобу, а також медикам 1-ої міської клінічної лікарні імені Князя Лева, які надають медичну допомогу хворим з ускладненими пневмоніями та коронавірусом.

Про це зазначила заступниця міського голови Галина Слічна.

"Сьогодні ми приймали рішення про виплати медичним працівникам, які захворіли на коронавірус. Мова йшла про 135 медиків, частина з яких є мешканцями міста Львова, частина - ні", - додає посадовиця.

Їм виплатять по 20 тисяч гривень. Про це вирішили на міському виконкомі.

Загальна сума скерованих на це коштів – 2,9 мільйона гривень.

Не забули у мерії й про медиків, які рятують пацієнтів з ускладненою пневмонією. 40 таких лікарів отримають по 10 тисяч гривень. Загалом сума станових - 455 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Африку оголосили “вільною” від поліомієліту. Континент повністю викорінила останній збережений у світі природний збудник цієї інфекції – тип 1 дикого поліовірусу.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
2022 року Україна може не укладати нову програму з МВФ, - Гетманцев 2022 року Україна може не укладати нову програму з МВФ, - Гетманцев
Якщо не виникне ніяких ускладнень і потрясінь.
Для відновлення звільнених регіонів України виділили перший мільярд гривень (відео) Для відновлення звільнених регіонів України виділили перший мільярд гривень (відео)
Це лише перший етап, кошти на якому виділили поки для 4-х областей. Попереду багато роботи.
Loading...
Load next