Урочистою ходою у Львові вшанували пам'ять загиблих Героїв та морально підтримали українських воїнів

Урочистою ходою у Львові вшанували пам'ять загиблих Героїв та морально підтримали українських воїнів
Вшанувати загиблих та підтримати воїнів: вулицями Львова пройшов Марш нескорених. Розпочалася ця акція пам’яті на Личаківському цвинтарі, де поховані полеглі бійці, які воювали на Сході України.

Вшанувати загиблих та підтримати воїнів: вулицями Львова пройшов Марш нескорених. Розпочалася ця акція пам’яті на Личаківському цвинтарі, де поховані полеглі бійці, які воювали на Сході України. Після традиційного ритуалу вшанування героїв діючі військовослужбовці, сім’ї полеглих та просто небайдужі львів’яни вистроїлись у колону та рушили містом, щоб показати – українці попри усі негаразди й досі нескорені.

"Я хочу, щоб День незалежності святкували в кожному місті маршами та ніколи не забували про своїх героїв, бо герої не вмирають, допоки про них згадують", - пояснив організатор маршу Артур Кирєєв.

Загалом участь у цьому дійстві взяли понад 200 осіб. Уся суть цієї акції - нагадати людям, якою ціною українцям вдалося виборювати державну незалежність.

Учасник маршу Денис Аксьонов розповів: "Мабуть, це не свято, а день, щоб відвідати загиблих наших. Це історія завжди має бути в пам’яті".

Народний депутат України від політичної партії «Європейська солідарність» Олег Синютка зазначив: "Незалежність - це не подарована Богом справа. Це справа багатьох людей, яку благословив наш Господь. І тому від кожного сьогодні залежить, що ти можеш зробити".

Маршрут ходи проклали таким чином, щоб дорогою пройти повз Військовий госпіталь, у якому зараз перебувають бійці, поранені на Сходу країни та привітати їх з державним святом.

Напередодні ж у госпіталь завезли ще й подарунки для пацієнтів. Завершили марш у центрі міста. Подібні акції з вшанування бійців проводитимуть й надалі, наголошують організатори акції, бо необхідно пам’ятати свою історію, героїв та їхню жертву заради добробуту України.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У випадку потреби: українцям, які застрягнуть за кордоном через скасування рейсів, обіцяють допомогу У випадку потреби: українцям, які застрягнуть за кордоном через скасування рейсів, обіцяють допомогу
Більшість авіакомпаній продовжують операційну діяльність без жодних обмежень.
Мережа "вибухнула" мемами про Притулу та його збір на "Байрактари" (фото) Мережа "вибухнула" мемами про Притулу та його збір на "Байрактари" (фото)
Підбірка найкращих жартів від ПравдаТУТ News.
Loading...
Load next