росіянам не вдається пробити оборону ЗСУ на Луганщині попри всі кинуті резерви - Гайдай

росіянам не вдається пробити оборону ЗСУ на Луганщині попри всі кинуті резерви - Гайдай

Попри всі кинуті резерви росіян, пробити оборону ЗСУ на Луганщині їм не вдається. Про це заявив сьогодні голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Усе, що стосується військових дій, то залишається так само. Без змін. Через всі там намагання, не дивлячись на всі кинуті резерви і все, що в них там є в російської армії. Нічого не вдається зробити з тією частинкою Луганської області, яка ще тримається. Наші захисники міцно там тримають оборону. Тож всі закиди російських політиків та військових великих рангів, що вони вже повністю контролюють Луганщину - вони не відповідають дійсності, - сказав Гайдай у поширеному у Telegram відео.

Також Гайдай зазначив, що в області окупантами почалася певна підготовка до «референдуму», але справжні результати їи не потрібні, бо все одно намалюють бажані показники.

Тільки із Сєвєродонецька евакуювалися близько 100 тисяч населення – чи не це є гідною відповіддю на питання бажання чи небажання приєднатися до рф? - зауважив він.

Гайдай також повідомив, що в містах, де були активні бойові дії, гуманітарна ситуація критична, на вулицях досі лежать тіла загиблих, їх ніхто не забирає, а спека робить свою справу.

Нагадаємо, що на українське радіо здійснили кібератаку і "вкинули" фейк про Зеленського.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Маріуполі загинув азовець та зірка тіктоку: 20-річний Ярослав «Махач» Бригинця У Маріуполі загинув азовець та зірка тіктоку: 20-річний Ярослав «Махач» Бригинця
Боєць помер під час порятунку товаришів, які попали під обстріли.
"Які ж вони бідні": російські солдати на Донбасі масово скаржаться на низькі зарплати та командирів-грабіжників "Які ж вони бідні": російські солдати на Донбасі масово скаржаться на низькі зарплати та командирів-грабіжників
Тисячі російських військових, яких вже повторно закинули до України, відмовляються брати участь у бойових діях.
Loading...
Load next