Смертельна ДТП: на Вінниччині мікроавтобус влетів у дерево

Смертельна ДТП: на Вінниччині мікроавтобус влетів у дерево

ДТП сталась вранці 17 січня на трасі М-21 поблизу села Олексіївка Жмеринського району Вінниччини

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

За інформацією слідства, 61-річний водій мікроавтобуса Volkswagen не впорався із керуванням та з'їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

Внаслідок ДТП керманич, житель Київщини, та 62-річний пасажир від отриманих травм загинули. Ще один пасажир, 46-річний киянин, був травмований та доставлений до лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Усі обставини та причини аварії встановлюються.

Нагадаємо, Україна отримає новий пакет військової допомоги від Німеччини

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Смертельна ДТП у Харкові: Infinity їхала зі швидкістю 180 км/год Смертельна ДТП у Харкові: Infinity їхала зі швидкістю 180 км/год
Такий висновок зробили після необхідної експертизи.
Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото) Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото)
Дорожньо-транспортна пригода сталася у Львівському районі 8 листопада, відкрито кримінальне провадження. Неповнолітні мотоцикліст та його пасажир госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.
Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео) Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео)
Моторошна і дуже серйозна аварія сталася вранці 24 січня на трасі Одеса – Київ.
Loading...
Load next