На Львівщині спалахнув автомобіль

На Львівщині спалахнув автомобіль
Пожежа знищила автомобіль у Львівській області. Про займання автівки у Радехові повідомили серед ночі. Пожежа виникла в мікроавтобусі «LDV Convoy».

Пожежа знищила автомобіль у Львівській області.

Про займання автівки у Радехові повідомили серед ночі. Пожежа виникла в мікроавтобусі «LDV Convoy».

Проте, коли рятувальники прибули на місце виклику, машина була вже повністю охоплена полум’ям.

Вогнеборці відразу почали її гасити, але вогонь все ж встиг знищити автомобіль. Натомість пожежникам вдалося врятувати поруч розташований автомобіль, будівлю та електрогенератор.

Причини загоряння встановлюють експерти.

Нагадаємо, що в Луганській області росте кількість потерпілих через пожежі. Переживши сезон масштабних пожеж на Київщині та Житомирщині, тепер вогнеборці рятують на Луганську територію. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі
57-річний громадянин Польщі намагався ввезти до України товар під виглядом гуманітарної допомоги
"ПравдаТУТ Львів" - лідер на телевізійному ринку Львівщини (відео) "ПравдаТУТ Львів" - лідер на телевізійному ринку Львівщини (відео)
«ПравдаТУТ Львів» - найпопулярніший регіональний телеканал серед львів’ян. Про це свідчать результати дослідження соціологічної групи «Рейтинг».
Викрав автівку у Львові, а «попався» на Рівненщині (відео) Викрав автівку у Львові, а «попався» на Рівненщині (відео)
42-річний житель Рівненської області на одній зі львівських стоянок викрав «TOYOTA LAND CRUISER 200», що належить 34-річному львів’янину.
Loading...
Load next