Загибель Раїсі: Генштаб країни назвав попередню версію аварії гелікоптера

Загибель Раїсі: Генштаб країни назвав попередню версію аварії гелікоптера

Генеральний штаб Збройних сил Ірану опублікував попередній звіт щодо причин аварії гелікоптера, в якому летів президент Ібрагім Раїсі. У ньому стверджують, що на вертольоті не виявили слідів від куль.

Про це пише іранське агентство IRNA.

У звіті зазначили, що гелікоптер загорівся після падіння з висоти. За півтори хвилини до аварії пілот вертольота спілкувався з тими, хто летів у двох інших гелікоптерах групи. Крім того, під час розслідування не виявили підозрілих випадків у розмовах диспетчерів з екіпажем гелікоптера.

Попри те, що для попереднього звіту зібрали та вивчили значну частину доказів, пов'язаних з аварією, деякі з них потребують більше часу для вивчення, кажуть у Генштабі.

Нагадаємо, На Закарпатті чоловік через ревнощі вбив жінку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото) Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото)
Поліція наразі встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
Loading...
Load next