Весняні знижки від «LEV Development»

Весняні знижки від «LEV Development»
Якісне та концептуальне житло зі зручним розташуванням можна придбати за вигідною ціною, зекономивши до 120 тисяч гривень.

Якісне та концептуальне житло зі зручним розташуванням від компанії "LEV Development" віднині можна придбати ще й за вигідною ціною.

" Сьогодні 24 березня у компанії "LEV Development" стартує весняна акція, є можливість зекономити до тисячі гривень на метрі квадратному у наших житлових комплексах бізнес та комфорт-класу, а саме у ЖК "Обрій-3", "ARTHOUSE park" що на вул. Малоголосківській, а також у ЖК "HYGGE", що знаходиться по вулиці Пасічній ", - розповіла Іванна Іванків, керівник відділу продажу "LEV Development".

" Прийшовши у наш відділ продажу клієнт обирає квартиру, яка йому найбільш до вподоби, підходить до боксу, де знаходяться кулі та обирає знижку. Така акційна пропозиція дозволяє зекономити вам до 120 тисяч гривень, залежно від того, як вам пощастить ", - додає Ірина Роговська, менеджер з продажу "LEV Development".

Нерухомість від "LEV Development" - це більше, ніж квадратні метри. Придбавши квартиру, ви отримуєте унікальний простір із паркомісцями, продуманими спортивними та дитячими майданчиками, авторськими холами та затишними під’їздами. 

" Тож не зволікайте, дана акційна пропозиція дійсна лише до 4 травня. Звертайтеся у наші відділи продажу, де ми допоможемо обрати для вас найкращий варіант і гарно зекономити ", - зауважила Іванна Іванків, керівник відділу продажу «LEV Development».

 

Читайте також
Вифлеємський вогонь миру від пластунів передали Lev Development Вифлеємський вогонь миру від пластунів передали Lev Development
Львівські пластуни завітали до офісу компанії Lev Development із головним символом миру та добра – Вифлеємським вогнем
ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість? ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість?
Житловий комплекс бізнес класу Perfect Life від LEV Development – це ідеальний простір для сім’ї
Loading...
Load next