LEV Development визнано лідером року у готельній нерухомості на IBUILD 2021 (фото)

LEV Development визнано лідером року у готельній нерухомості на IBUILD 2021 (фото)

LEV Development визнано переможцем XIX Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2021 у номінації «Лідер року у готельній нерухомості”.

LEV Development та DEVELOPMENT CITY з 2015 року створює готельно-інвестиційну нерухомість у п’ятьох містах України. На сьогодні портфель компанії складається з 17 проєктів на різній стадії реалізації, чотири з яких готелі. Ми з Олександром Островським раді, що нашу діяльність відмітили експерти, професійна спільнота та споживачі. Для нас велика честь вийти у фінал зі своїми готельними проєктами, в яких ми відобразили найсучасніші світові тренди, - відмітив співзасновник LEV Development Василь Левицький. 

Наразі LEV Development будує три проєкти інвестиційних мережевих готелів в Україні - Premier Resort Hotel (Буковель), CITYZEN Ya (Яремче), LEV CITY HOTEL (Львів) та працює над запуском ще декількох.

Проєкти готелів відображують найкраще, що є  у локаціях, вони однаково комфортні та цікаві як гостям, так і місцевій громаді. До проєктів залучаються найкращі готельні оператори та гравці ресторанної та wellness-індустрії. Для створення їхнього виразного архітектурного образу обрані найкращі проєктні бюро.

Кожен з проєктів має свою родзинку, яка робить готель справжнім туристичним магнітом та улюбленим місцем відпочинку місцевих мешканців. Наприклад, Premier Resort Hotel у Буковелі пропонує видовий ресторан на даху з унікальною концепцією та інноваційний anti-age комплекс від відомого в Україні оператора medical та beauty індустрії. У Яремчі фасадний мультимедійний ліфт підійматиме гостей на дах, який, як сподіваються творці, стане улюбленою площадкою для різноманітних подій. А ще – це нові робочі місця.

Ми створюємо проєкти, розраховані на будь-який темп і стиль відпочинку в будь-який сезон. А ще впроваджуємо інноваційні формати. Наприклад, заселення у Cityzen Ya буде схоже на онлайн-чекинг у аеропорту через стійку на даху.

Готельні проєкти саме те місце, де прогресивні ідеї, нові стандарти цивілізації стають доступними максимально широкому загалу українців. Тому ми створюємо проєкти різної зірковості та вартості: щоб у всіх туристів з будь-яким бюджетом була можливість отримати якісні умови відпочинку та інноваційні сервіси. Сподіваємось, наступного року вразити вас ще сильніше, - каже співзасновник та СЕО LEV Development Островський.

IBUILD - головна будівельна премія України, яка щорічно відзначає кращих представників будівельної галузі, кращі будівельні та девелоперські компанії і кращі об’єкти, реалізовані у поточному році.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY
Ексклюзивний, сучасний та витончений житловий комплекс від компанії LEV Development поблизу парку Феофанія у Києві - це окреме місце в якому хочеться не лише жити, а й натхненно творити.
Презентація дизайну холу ЖК PERFECT LIFE від LEV Development (фото) Презентація дизайну холу ЖК PERFECT LIFE від LEV Development (фото)
Дизайнерський хол, яке розробило дизайнерське бюро SAVYTSKYYdesign, є інноваційною перевагою ЖК PERFECT LIFE.
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
Loading...
Load next