У Львові виникла пожежа: евакуювали 15 людей

У Львові виникла пожежа: евакуювали 15 людей
У житловому будинку на вул. Бандери, 37 квартира була охоплена вогнем. 15 осіб вивели з будівлі на свіже повітря.

У четвер, 25 березня, о 22:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Львові на вул. Бандери, 37 на 1 поверсі  чотириповерхового житлового будинку в одній з квартир.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.

До місця події було направлено вогнеборців 2-ої та 1-ої державних пожежно-рятувальних частин м.Львова, - зазначається у повідомленні.

Коли пожежники прибули до місця події, то квартиру охопив вогонь. Внаслідок цього, сходова клітинка будинку була задимлена.

Відтак, надзвичайники працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

15 мешканців багатоповерхівки вивели на свіже повітря.

Як зазначається у повідомленні, рятувальники не мали можливості під’їхати до будинку. Тому проклали 200-метрову магістральну лінію, щоб подати воду.

Полум'я знищило речі домашнього вжитку та пошкодило оздоблення фасаду будівлі.

Травмованих внаслідок пожежі немає.

Обставини встановлюють правоохоронці.

Читайте також
У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото) У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото)
На вулиці Виговського 1, що у Залізничному районі Львова трапилась масштабна пожежа, через яку довелось евакуювати з житлового десятиповерхового будинку близько 100 мешканців.
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Вночі у центрі Львова горів популярний нічний клуб (відео) Вночі у центрі Львова горів популярний нічний клуб (відео)
Через пожежу із нічного клубу довелось евакуйовувати близько 300 відвідувачів та працівників закладу.
Loading...
Load next