Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень

Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень
За шахрайство та незаконне привласнення коштів жінку зі Стрийщини засудили на 10 років в’язниці.

Окрім цього суд призначив 53-річній жінці покарання із конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

" Встановлено, що з вересня по грудень 2017 року жінка незаконного заволоділа грошовими коштами з каси банку у сумі на понад 4 млн грн, окрім цього, будучи керуючою відділенням банку, зловживаючи довірою,  фігурантка отримала від трьох місцевих жителів готівку загальною сумою на понад 3 млн грн і розпорядилася ними на власний розсуд ", - йдеться у повідомленні.

53-річну зловмисницю обвинуватили у розкраданні коштів банку в особливо великих розмірах, шахрайстві та службовому підробленні за декількома статтями Кримінального Кодксу України, а саме частиною 5 статті 191, частинами 2 та 4 статті 190, частиною 1 статті 366.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Львівської обласної прокуратури та визнав обвинувачену винною та призначив покарання – 10 років позбавлення волі.

Читайте також
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів, що дозволяють особам призовного віку виїжджати за кордон.
Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу  – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео) Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео)
Від «хвилі» до «хвилі» – додаткові ліжкомісця, регулярна зміна обмежень та обов’язкова вакцинація. Рік видався насиченим на «ковідні» новації. Торкнулися вони усіх сфер життєдіяльності львів’ян.
Loading...
Load next