На Буковині під час відпочинку потонули двоє школярів

На Буковині під час відпочинку потонули двоє школярів

У Дністровському районі Чернівецькій області правоохоронці розпочали розслідування за фактом загибелі двох школярів під час відпочинку на річці.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Слідством встановлено, що вчитель одного з місцевих закладів освіти повів учнів дев'ятого класу, які відвідують його гурток, на відпочинок до Дністра. Під час купання двох 15-річних хлопців віднесло течією. Тіло одного з них вдалося витягнути з води. Пошуки іншої дитини тривають.

На місці події працюють правоохоронці, рятувальники й водолази.

Прокуратура порушила справу за ч. 2 ст. 137 Кримінального кодексу України – неналежне виконання педагогом професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що призвело до загибелі потерпілих.

Нагадаємо, Юсов підтвердив одночасне ураження двох російських літаків Су-57

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків
Верховна Рада має намір надати батькові можливість брати відпустку до двох тижнів при народженні дитини. Ухвалення відповідного законопроєкту №3695 у другому читанні та в цілому підтримали 269 народних депутатів на позачерговому засіданні парламенту в четвер, 15 квітня.
Loading...
Load next