Дитсадки у Львові можуть закрити через погіршення ситуації з Covid

Дитсадки у Львові можуть закрити через погіршення ситуації з Covid
У зв'язку із збільшенням кількості хворих на коронавірус дитячі садочки у Львові ймовірно закриють. Вже цього понеділка міський штаб розгляне питання щодо роботи дитсадків.

Як заявив, 26 березня, мер міста Андрій Садовий, ситуація із захворюваністю у Львові складна і має тенденцію до погіршення впродовж наступних кількох тижнів, відтак може виникнути потреба у введенні додаткових карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

" Прогнозуємо, що наступні 2 тижні буде зростання статистики. Можливо, доведеться вводити нові карантинні обмеження. Польща, скажімо, повністю припинила роботу дитячих садочків. Ми це рішення будемо обговорювати на штабі вже в понеділок. Ситуація наразі йде вверх. Я переконаний, що наші обмеження мали б дати свій результат. Але ви самі бачите — цей штам набагато сильніший. Тому наше завдання — щоб усі хворі, які поступають, були госпіталізовані та мали якісне медичне лікування і догляд ", — розповів Андрій Садовий.
 

Питання щодо роботи дитячих садків постало через погіршення епідеміологічної ситуації у Львові та області. Так, за останню добу на Львівщині підтвердили 1304 випадки Covid-19. Це найбільша кількість захворілих в області за період пандемії.

Нагадаємо, що від 25 березня Львів знаходиться у "червоній карантинній зоні". Відтак, заборонено роботу непродовольчих ринків, закладів харчування, окрім онлайн-замовлення та роботи «на виніс», ТРЦ, розважальних закладів та нічних клубів, а також — будь-які масові заходи на території міста. Школярі наразі навчаються дистанційно.

 

Читайте також
Львівщина вийде із "червоної" зони карантину Львівщина вийде із "червоної" зони карантину
Сьогодні, 25 квітня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Черговий антирекорд: лікарні Львова переповнені хворими на Covid
У міських лікарнях Львова, станом на 31 березня, перебуває понад 1000 людей які хворіють на пневмонію, з них у 952 хворих підтверджено коронавірусну хворобу.
За березень у Львові від пневмонії померло 218 людей
Цього року у львівських лікарнях від пневмонії померло 218 осіб, однак до прикладу торік померло лише 3 людини.
Loading...
Load next