Rheinmetall отримав найбільше у своїй історії замовлення на боєприпаси

Rheinmetall отримав найбільше у своїй історії замовлення на боєприпаси

Німецький оборонний концерн Rheinmetall отримав найбільше в історії компанії замовлення на постачання 155-мм артилерійських снарядів. Частину з них нададуть Україні.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

У компанії зазначили, що контракт на загальну суму до 8,5 млрд євро підписали 20 червня глава Федерального відомства Бундесверу з обладнання, інформаційних технологій та підтримки в експлуатації Аннет Лехнігк-Емден та представники Rheinmetall.

Основною метою замовлення є поповнення запасів Бундесверу та його союзників, а також підтримка України в її оборонній кампанії, - йдеться у повідомленні.

Постачання боєприпасів заплановане на початок 2025 року. Основним замовником буде Німеччина, яка забезпечить частину поставок в Україну. Також у замовленні візьмуть участь країни-партнери - Нідерланди, Естонія та Данія.

Ми раді отримати найбільше замовлення у новітній історії нашої компанії. Цей масштабний рамковий контракт підкреслює провідну роль Rheinmetall як постачальника боєприпасів у Німеччині та нашу позицію як найбільшого у світі виробника артилерійських боєприпасів, - додав гендиректор Rheinmetall Армін Паппергер.

Нагадаємо, Німеччина передала Україні партію спецтехніки для відновлення енергоінфраструктури

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next