Врятували життя: у Львові провели невідкладну складну операцію жінці

Врятували життя: у Львові провели невідкладну складну операцію жінці
Львівські медики лікарні швидкої допомоги прооперували 37-річну Олену. Майже місяць вона проходила з перфораційною виразкою шлунку і навіть про це не підозрювала.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Як розповів завідувач першого хірургічного відділення лікарні Герич Гнат, жінка зверталась за допомогою у приватні медзаклади, де їй поставили неправильний діагноз щодо неврологічної симптоматики.

Відтак, спеціалісти лікарні швидкої допомоги встановили Олені діагноз — прорив перфораційної виразки шлунку.

Пацієнтку терміново госпіталізували та прооперували.

Унікальний випадок, найцікавішим в цій історії є те, що при проривній виразці шлунку є лічені години для того, щоб врятувати пацієнта і зробити невідкладну операцію, однак організм сам „прикрив“ виразку печінкою, що й, власне, врятувало життя пацієнтки, — пояснює лікар.

Зараз пацієнтка почувається добре та її вже виписали з медзакладу.

Читайте також
Американські хірурги здійснили мрію 20-річної пацієнтки Американські хірурги здійснили мрію 20-річної пацієнтки
У Львові дівчині провели операцію, яку вона чекала все своє життя. Ніна народилася з розщілиною губи та твердого і м’якого піднебіння. І 20 років не могла нормально їсти та дихати
Вперше в Україні лікарі прооперували стравохід за допомогою робота Da Vinci (фото, відео) Вперше в Україні лікарі прооперували стравохід за допомогою робота Da Vinci (фото, відео)
У Львові виконали унікальну операцію на стравоході. Пацієнтка внаслідок недуги не могла навіть ковтнути води. Виконали втручання за допомогою робота Da Vinci.
Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини
Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини. Куля розірвала щоку, потрощила кістки та вибила око. Нині її здоров’я та красу відновлюють у центр «Незламні»
Loading...
Load next