Невдалий жарт завершився побоями

Невдалий жарт завершився побоями
Пубертат, як він є: за що дівчата побили хлопчика на дитячому майданчику?

Пубертат – штука непроста, а іноді, навіть, жорстока. У Львові прямо на дитячому майданчику двоє дівчат принизили, а потім ще й надавали стусанів 9-тирічному хлопчику. Усе це трапилося у білий день, а відео розправи, яке нападниці самі й відзняли,  буквально підірвало соціальні мережі. Усе почалося з того, що подруги образилися на невдалий жарт дитини, пов’язаний зі статевими стосунками, тож почали вимагати вибачення. Хлопчик, хоч і визнав провину, але агресоркам цього здалося замало.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
У Львові прооперували 5-річну дівчинку, у якої пухлина стискала ребра та заважала дихати У Львові прооперували 5-річну дівчинку, у якої пухлина стискала ребра та заважала дихати
Львівські медики спільно з колегами з Івано-Франківська прооперували 5-річну дівчинку, у якої гігантська пухлина стискала ребра та заважала дихати.
У Львові поліція розшукує зниклого 12-річного хлопчика (фото) У Львові поліція розшукує зниклого 12-річного хлопчика (фото)
Учора, 24 серпня близько 14:00 зниклий Михайло вийшов з дому, що на вулиці Виговського та досі не повернувся.
Зробили НЕМОЖЛИВЕ: львівські хірурги врятували 2-річну дитину Зробили НЕМОЖЛИВЕ: львівські хірурги врятували 2-річну дитину
Такі операції вкрай рідкісні навіть у світі, такі операції. У Львові медики врятували 2-річну дитину
Loading...
Load next