Компанія Lev Development продовжила дію літньої спецпрозиції щодо купівлі нерухомості

Компанія Lev Development продовжила дію літньої спецпрозиції щодо купівлі нерухомості
Спецпропозиція, що дозволяє вигідно придбати квартири в усіх житлових комплексах компанії Lev Development, продовжена до 1 серпня. Але це ще не все

Для тих, хто встиг скористатися знижками на купівлю нерухомості у компанії Lev Development, є хороші новини. Спецпропозиція, яка дозволяє вигідно придбати квартири в усіх житлових комплексах компанії, продовжена до 1 серпня.

За численними проханнями ми продовжили нашу літню спецпропозицію щодо знижок до 13% на усю нерухомість від компанії Lev Development.  Для того, щоб скористатися цієї спецпропозицією потрібно прийти у відділ продажу, обрати скетч-карту, стерти захисне поле та обрати свою знижку. Дана пропозиція діє також на комори та паркомісця. І бонусом, звичайно, до цієї спецпропозиції  також є додаткові 6 місяців для розтермінування, - розповідає керівниця відділу маркетингу компанії Lev Development Анна Кульчицька.

Але на цьому спецпропозиції не закінчуються.

Також літні знижки діють і на інвестиційні проєкти від компанії Lev Development це «Lev City Hotel» на вулиці Шевченка, 73 та «Lev Resort Hotel» у Буковелі. За умовами цієї спецпропозиції при 100% оплаті іде знижка -10%, а при розтермінуванні -10% на перший внесок, - зазначила керівниця відділу маркетингу компанії Lev Development Анна Кульчицька.

Все що необхідно знати про умови цих спецпропозицій вам детально розкажуть спеціалісти у відділі продажу компанії Lev Development.

Нагадаємо, Посольство Німеччини взялося за допомогу пацієнтам "Охматдиту"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
11% знижки на придбання житлової нерухомості для ЗСУ від компанії LEV Development 11% знижки на придбання житлової нерухомості для ЗСУ від компанії LEV Development
Компанія LEV Development збільшує знижку для військових ЗСУ на придбання житлової нерухомості
LEV Development пропонує знижки на житло для військових, мешканців ТОТ та тих, хто втратив житло LEV Development пропонує знижки на житло для військових, мешканців ТОТ та тих, хто втратив житло
LEV Development, українська компанія з будівництва житла, запустила спеціальну пропозицію на придбання житла для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців тимчасово окупованих територій та тих, хто втратив житло внаслідок бойових дій.
Loading...
Load next