Ексфутболіст збірної України Коноплянка оголосив про завершення кар'єри

Ексфутболіст збірної України Коноплянка оголосив про завершення кар'єри

Колишній півзахисник збірної України Євген Коноплянка у середу, 17 липня, оголосив про завершення своєї футбольної кар'єри.

Про це він повідомив у соцмережі.

Футбол для мене - більш ніж просто гра, більш ніж просто спорт чи змагання. Це велика частина мене, як людини, особистості і професіонала. Я дуже люблю цю гру і ціную кожен момент, який мені довелося пережити знаходячись на футбольному полі. Та сьогодні я маю повідомити вам про те, що прийняв рішення завершити професійну кар’єру, - йдеться у повідомленні.

Коноплянка принагідно подякував усім, хто "пройшов з ним цей шлях, хто розділяв радість перемог та сум поразок, хто слідкував і підтримував на полі та поза ним".

Також 34-річний експівзахисник повідомив, що не планує полишати спорт назовсім. Коноплянка заявив, що став засновником скаутської агенції разом з іншим ексгравцем збірної України Романом Зозулею. Крім того, спортсмен розповів про створення кіберспортивної організації Kono.ecf, яка спеціалізуватиметься на дисципліні Counter-Strike 2.

Нагадаємо, Тренер збірної Англії Гарет Саутгейт пішов у відставку

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next