Уругвайський оборонець посеред ночі втік із росії

Уругвайський оборонець посеред ночі втік із росії

Уругвайський оборонець Гільєрмо Варела без попередження покинув лави московського "Динамо" та не збирається повертатися до росії.

Про це повідомляє "Чемпионат".

29-річний латераль таємно полетів геть із москви. Керівництво тамтешнього "Динамо" сподівалося втримати латиноамериканця в рф новим контрактом.

Глузливий коментар щодо несподіваної втечі Варели дав його агент Оскар Бентанкур. Він відверто заявив російським журналістам, що його клієнт полетів підписувати контракт із бразильським "Фламенго". Повернення ж уругвайця до москви можливе лише після значно покращеної фінансової пропозиції.

Боси московського "Динамо" вже подали скаргу до Спортивного арбітражного суду в Лозанні, назвавши вчинок Варели "кричущим зловживанням правом, отриманим від ФІФА на призупинення контрактів". Проте, найімовірніше, москвичі не отримають жодної копійки за латиноамериканця.

Контракт Варели з "біло-блакитними" чинний до літа 2023-го. Натомість ФІФА дозволила футболістам із чемпіонатів росії та України тимчасово переходити в інші першості з міркувань безпеки.

Варела є вихованцем уругвайського "Пеньяроля". У Європі він виступав за МЮ (11 матчів у всіх турнірах сезону 2015/16), "Кастілью" і франкфуртський "Айнтрахт". У складі збірної Уругваю провів 7 поєдинків.

Нагадаємо, раніше Коноплянка розповів як благав Коломойського відпустити його до "Ліверпуля".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next