Столтенберг призначив нового керівника Представництва НАТО в Україні

Столтенберг призначив нового керівника Представництва НАТО в Україні

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг оголосив про призначення Патрика Тернера старшим представником місії Північноатлантичного альянсу в Україні.

Про це йдеться у пресрелізі НАТО.

Патрик Тернер має багаторічний досвід. Як відданий державний службовець, він має значний досвід у досягненні результатів. Я впевнений, що він досягне успіху в цій важливій ролі, оскільки НАТО продовжує нарощувати свою підтримку України, - сказав Столтенберг.

Своєю чергою Тернер заявив, що з нетерпінням чекає можливості очолити представництво НАТО і тісно співпрацювати з українською владою.

Для мене справжня честь бути призначеним старшим представником НАТО в Україні. Я з нетерпінням чекаю на те, щоб очолити Представництво НАТО та тісно співпрацювати з українською владою, а також із союзниками НАТО та партнерами в рамках надання підтримки Україні від НАТО, - сказав він.

Зазначається, що як старший представник, Тернер очолить Представництво НАТО в Україні та виступатиме координатором взаємодії НАТО з українською владою в Києві.

Також він координуватиме зусилля НАТО та надаватиме Альянсу свою оцінку та поради щодо ситуації в Україні. Тернер розпочне роботу в Києві вже у вересні.

Нагадаємо, Росія перегруповує штурмові групи на Харківському напрямку - військові

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ніхто не застрахований, якщо Росія вторгнеться в Україну", — посол України в США "Ніхто не застрахований, якщо Росія вторгнеться в Україну", — посол України в США
За словами Оксани Макарової, Путін не може змиритися з тим, що українці вибрали шлях демократичної держави з європейськими прагненнями.
Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба
Україні потрібна чітка європейська та євроатлантична перспектива, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на форумі Re: Open Zakarpattia.
"Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео) "Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео)
Журналіст запевняє, що Європейський Союз приречений на розпад. Він також прогнозує, що цьому завадить США.
Loading...
Load next