Естонія першою у ЄС прийняла рішення із закликом до країн ООН про закриття неба над Україною

Естонія першою у ЄС прийняла рішення із закликом до країн ООН про закриття неба над Україною
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук повідомив про рішення Естонії.

Парламент Естонської Республіки (Riigikogu) прийняв рішення із закликом до країн-членів ООН про закриття неба України від російського агресора. Повідомив Руслан Стефанчук на Facebook.

Це перше рішення від парламенту країни, яка входить до ЄС та НАТО. Першим бути складно, відповідально та почесно, - написав політик.

Тому від себе особисто, від українських парламентарів, від всього народу щиро дякую Спікерові Парламенту Естонської Республіки Jüri Ratas та всім депутатам за сміливість і відданість Україні.

Це рішення має стати прикладом рішучості для інших парламентів світу. Адже парламентарі - це представники народу. А народи світу вимагають рішучих дій по встановленню миру та закриття неба над Україною.

Нагадаємо, що "Аби захопити Київ, росіянам треба привезти туди усі війська", – Жирнов. На думку глави військової адміністрації, існує варіант, що противник хоче оточити Київ, тримати облогу і виставити просто політичні вимоги.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним
Президент США поговорив із лідерами Німеччини, Італії, Франції і Британії .
Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ
Натомість в Україні, начебто, відбувається військове освоєння країнами НАТО.
"Питання життя та смерті": Єрмак заявив про готовність України до членства в НАТО "Питання життя та смерті": Єрмак заявив про готовність України до членства в НАТО
17 грудня Росія висунула США та НАТО вимоги щодо «гарантій безпеки», однією з яких є невступ України до Альянсу.
Loading...
Load next