Для мобільних операторів спростили заживлення базових станцій

Для мобільних операторів спростили заживлення базових станцій

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) внесла зміни до постанови № 352 від 26 березня 2022 року, що мають полегшити мобільним операторам збільшення потужності базових станцій.

Про це повідомляє пресслужба регулятора.

Це рішення забезпечить операторам мобільного зв’язку дієвий та необтяжливий механізм для покращення технічних параметрів електроживлення базових станцій мобільного зв’язку, що, у свою чергу, позитивно вплине на якість мобільного зв’язку та інтернету, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, для операторів системи розподілу електроенергії встановлений строк збільшення величини дозволеної до використання потужності базових станцій мобільного зв’язку на рівні 21 календарного дня. Для надання послуг із приєднання будуть використовуватися оптимальні технічні рішення.

До заяви про збільшення потужності базової станції додаватиметься лише один документ - лист про підтвердження актуальності наявності в обленерго інформації. Технічні умови на приєднання мають містити мінімальний набір технічних вимог на збільшення величини потужності базових станцій мобільного зв’язку.

Нагадаємо, Зеленський на засіданні уряду Британії: Ми повинні позбавити Путіна грошей і можливості виробляти зброю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зв’язок та мобільний інтернет ніхто не відключатиме, – Держспецзв’язку. Зв’язок та мобільний інтернет ніхто не відключатиме, – Держспецзв’язку.
з 24 лютого, управління мережами здійснюється у оперативно-надзвичайному режимі управління.
Loading...
Load next