У Чорному морі немає російських військових кораблів

У Чорному морі немає російських військових кораблів

В Азовському морі наразі Росія тримає чотири військові кораблі, носії крилатих ракет "Калібр" відсутні, у Чорному морі ворожих кораблів немає.

Про це повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

У Середземному морі перебуває один російський військовий корабель, який є носієм "Калібрів", загальним залпом до 8 ракет.

Нагадаємо, У Міноборони затвердили 4 рівні домедичної допомоги для військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next