Буданов про вбивство Фаріон: Ворог використовує будь-які інструменти для розʼєднання українців

Буданов про вбивство Фаріон: Ворог використовує будь-які інструменти для розʼєднання українців

Убивство Ірини Фаріон є викликом для всього українського суспільства, злочином проти основоположних прав і свобод українців.

Про це повідомив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Сьогодні Україна попрощалась з громадською діячкою та науковицею Іриною Фаріон. Холоднокровне вбивство відомої мовознавиці - виклик для всього українського суспільства, злочин проти основоположних прав і свобод українців, - зазначив він.

За словами Буданова, «ця трагедія вкотре продемонструвала: ворог прагне використати будь-які інструменти, аби розʼєднати нашу націю».

Відтак, ми не маємо права забувати, що попри наші відмінності в політичних позиціях, право на думку, право відстоювати свої переконання – священне. Це фундамент нашої свободи і кожен, хто на це зазіхає - має бути покараний, - заявив очільник ГУР.

Він висловив переконання, що Фаріон загинула за українську позицію.

Ми не маємо права терпіти подібні злочини і продовжимо захищати Україну як на фронті, так і всередині нашої держави, - додав Буданов.

Нагадаємо, Угорщина може подати на Україну до суду через припинення транзиту російської нафти

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next