Рейтинги Гарріс і Трампа дуже близькі - WP

Рейтинги Гарріс і Трампа дуже близькі - WP

Дані соціологічних опитувань, проведених у США в останні тижні, засвідчили високу конкурентоспроможність Камали Гарріс у потенційній передвиборчій боротьбі з Дональдом Трампом.

Про це повідомляє The Washington Post.

У середньому, згідно з 11 опитуваннями після дебатів, зібраними The Washington Post, Трамп випереджає Гарріс на 1,5%, що лише трохи менше, ніж його перевага над Байденом у тих же опитуваннях - на 1,9%, - зазначає видання.

За результатами двох опитувань Гарріс навіть випереджає Трампа на 1% та 2%. Утім, решта засвідчують перевагу експрезидента.

Водночас, за даними соціологів, у самій Демократичній партії більшість респондентів підтримували чинного віцепрезидента як потенційного на той момент претендента замість Байдена. Зокрема, 70% демократів і незалежних кандидатів, які схиляються до демократів, сказали, що вони будуть «задоволені», якщо саме Камала Гарріс стане кандидатом від Демпартії в разі відмови Байдена від передвиборчої боротьби.

Причому у списку можливих кандидатів Гарріс мала найбільшу перевагу – 29%, водночас найближчий її потенційний конкурент Гевін Ньюсом здобув лише 7%.

Нагадаємо, Угорщина може подати на Україну до суду через припинення транзиту російської нафти

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США
Американські прокурори розслідуються можливе втручання колишніх або ж нинішніх українських чиновників у президентські вибори, які відбулись у Сполучених Штатах у 2020 році.
Штурм Капітолію: The New York Times дізналася про презентацію для Трампа з планом на 6 січня Штурм Капітолію: The New York Times дізналася про презентацію для Трампа з планом на 6 січня
Комітет Палати Представників Конгресу США, що розслідує події 6 січня у Вашингтоні.
Loading...
Load next