Навчальний рік у школах триватиме з 2 вересня до 30 червня

Навчальний рік у школах триватиме з 2 вересня до 30 червня

Навчальний рік у загальній середній школі триватиме з 2 вересня 2024 року до 30 червня 2025 року.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час сьогоднішнього засідання уряду.

Сьогодні окремою постановою визначаємо початок нового навчального року в загальній середній школі з понеділка, 2 вересня. Та його завершення 30 червня 2025 року, - заявив він.

Шмигаль додав, що обласним адміністраціям доручили забезпечити організацію процесу залежно від безпекової ситуації на тій чи іншій території.

Нагадаємо, У Верховній Раді депутати вимагають розгляду законопроєкту проти УПЦ МП

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
ЗНО в умовах карантину: учні українських шкіл вже отримали запрошення на тестування ЗНО в умовах карантину: учні українських шкіл вже отримали запрошення на тестування
На інформаційних сторінках 389 683 тисяч українських школярів вже розміщено запрошення-перепустки на зовнішнє незалежне оцінювання, яке є необхідним для вступу у вищі навчальні заклади.
У МОН розповіли, чи будуть школярі навчатися влітку У МОН розповіли, чи будуть школярі навчатися влітку
За законом, навчальний рік у школах триває до 30 червня. Але освітній заклад чи місцева влада має право подовжувати навчальний рік, або закінчити його традиційно.
Loading...
Load next