Гарріс випередила Трампа на кілька відсотків у національних опитуваннях

Гарріс випередила Трампа на кілька відсотків у національних опитуваннях

Віцепрезидентка США Камала Гарріс, яку президент Джо Байден висунув замість себе кандидаткою на наступних виборах, випередила свого суперника-республіканця Дональда Трампа в загальнонаціональних опитуваннях.

Про це свідчать результати опитування Reuters/Ipsos.

Так, підтримку Гарріс висловили 44% опитаних американців проти 42%, які підтримали Трампа. Різниця між ними перебуває в межах 3-відсоткової похибки. Під час попереднього опитування, яке проводили 15-16 липня, Гарріс і Трамп набрали по 44%, а опитування 1-2 липня демонструвало переважання Трампа на один відсотковий пункт.

Також близько 56% опитаних погодилися з твердженням, що 59-річна Гарріс «гостра на розум і здатна давати раду викликам». Про Трампа таке сказали 49% респондентів, про Байдена — лише 22%.

Опитування, яке продемонструвало перевагу Гарріс, проводили онлайн. Воно охопило 1241 дорослого американця по всій країні, зокрема 1018 зареєстрованих виборців.

Нагадаємо, Байден в останні місяці президентства зосередиться на Україні та Близькому Сході

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Штурм Капітолію: The New York Times дізналася про презентацію для Трампа з планом на 6 січня Штурм Капітолію: The New York Times дізналася про презентацію для Трампа з планом на 6 січня
Комітет Палати Представників Конгресу США, що розслідує події 6 січня у Вашингтоні.
Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США
Американські прокурори розслідуються можливе втручання колишніх або ж нинішніх українських чиновників у президентські вибори, які відбулись у Сполучених Штатах у 2020 році.
Loading...
Load next