Гарріс випереджає Трампа одразу в кількох ключових штатах

Гарріс випереджає Трампа одразу в кількох ключових штатах

Чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс, яка замінила Джо Байдена в передвиборчих перегонах, випереджає кандидата від республіканців Дональда Трампа у чотирьох ключових штатах.

Про це свідчать дані опитування Bloomberg News/Morning Consult.

Так, Гарріс випередила Трампа в Аризоні (49% проти 47%), Мічигані (53% проти 42%), Неваді (47% проти 45%) та Вісконсині (49% проти 47%). У Джорджії зберігається рівність (по 47%), а от у Північній Кароліні (48% проти 46%) та Пенсильванії (50% проти 46%) — лідирує Трамп. А втім, переваги Гарріс у цих штатах мінімальні, у межах статистичної похибки.

Однак наміри Гарріс балотуватись у президенти оживили ентузіазм Демократичної партії, пише Bloomberg, а зміна кандидатів, схоже, сприятиме підвищенню явки виборців у штатах, що вагаються.

У своїй кампанії Гарріс активно залучає на свій бік темношкірих та іспанськомовних американців. Останню категорію населення намагався залучити на свій бік Дональд Трамп, особливо чоловічу авдиторію.

Окрім цього, перед кандидатом від республіканців постала дилема, як правильно опонувати своїй опонентці, не виглядаючи при цьому расистом та сексистом.

Нагадаємо, Новий президент Ірану склав присягу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next