Стефанчук: До законодавства, пов’язаного з олігархами, повернемося після війни

Стефанчук: До законодавства, пов’язаного з олігархами, повернемося після війни

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що до роботи над законодавством, пов’язаним з олігархами, парламент повернеться після війни.

Про це він повідомив в ефірі телемарафону.

Гадаю, по завершенню війни ми обов’язково повернемося до цього питання, тому що не маємо права відкотитися у той формат економіки й суспільно-політичних відносин, які були до моменту повномасштабного вторгнення в Україну. Модель держави, яка будується на олігархічному принципі, приречена на неуспіх, – розповів Руслан Стефанчук.

Він нагадав, що боротьба з олігархами була однією з семи умов від Євросоюзу для набуття Україною статусу кандидата на вступ до Євросоюзу.

Ми її виконали, цей закон був прийнятий, запущений, але ми домовилися, що він один, як монозакон, працювати не може, - заявив Стефанчук.

За словами спікера, для того, щоб цей закон мав системний характер, до нього було ухвалено ряд інших законів та рішень. Серед них Стефанчук згадав прийняття закону про лобізм, змін до антимонопольного законодавства, ухвалення питань, пов’язаних з Рахунковою палатою.

Нагадаємо, У Польщі перевіряють причетність РФ та Білорусі до спроби диверсії на залізниці

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності
Про це раніше вже наголошував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.
Loading...
Load next