У справі про вбивство Фаріон стався витік інформації - МВС

У справі про вбивство Фаріон стався витік інформації - МВС

У Міністерстві внутрішніх справ можуть розслідувати витік досудової інформації та розголошення даних оперативно-розшукової діяльності у справі про вбивство Ірини Фаріон.

Про це повідомила речниця Міністерства внутрішніх справ Мар'яна Рева в телемарафоні.

Вона вважає неприпустимим витік інформації, коли в багатьох виданнях з’явилася інформація про прізвище підозрюваного, його фотографія, електронні переписки тощо.

Однозначно був витік. Одразу всі намагаються через свої джерела у правоохоронних органах дізнатися якомога більше інформації. Зі свого боку ми завжди стежимо за тим, аби всю інформацію досудового розслідування ізолювати і надавати лише ту інформацію, яку дозволяє слідство, - сказала Рева.

Вона нагадала, що розголошення інформації на етапі досудового розслідування негативно впливає на судовий процес.

Звичайно, відстежується витік інформації. Бо будь-які дані, розголошені без дозволу органу досудового розслідування, можуть негативно вплинути на судовий процес і на винесення вироку щодо підозрюваної особи, - зазначила речниця МВС.

Нагадаємо, На Одещині посадовець ДМС намагався організувати схему заробітку на ухилянтах

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
Loading...
Load next