У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари

У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.

У обох жертв були ножові поранення - різані та колоті рани. Зазначимо, що українські ЗМІ висували дві версії: самогубства та вбивства, проте у правоохоронних органах виявили, що це було все ж таки навмисне вбивство.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Андрій Рубель в Facebook.

"2 травня мати знайшла вбитого сина та його дівчину. І звернулась до поліції. В ході слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до злочину причетний 22-річний знайомий загиблих", - написав у дописі Рубель.

Однак, про мотиви жорстокого вбивства Андрій Рубель не повідомив. Відомо лише те, що підозрюваного у вбивстві молодої пари правоохоронцям вдалось затримати й подвійне вбивство було розкрито.

Злочин розслідують як умисне вбивство, за скоєне 22-річному чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення.

Читайте також
Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото) Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)
У Харкові 2 травня у квартирі на вулиці Дружби Народів виявили мертвими молоду пару - 24-річну жінку та 29-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалось спіймати підозрюваного у жорстокому вбивстві, однак той повідомив поліцейським дещо іншу версію трагедії.
Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото) Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото)
У Харківській області правоохоронці під час спецоперації затримали бандитів-вбивць,  які протягом двох років відбирали у людей квартири. Як тільки житло продавалось - людей вбивали.
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
Loading...
Load next