Румунія спростовує, що застосувала свою ППО по російських дронах, що атакували Україну

Румунія спростовує, що застосувала свою ППО по російських дронах, що атакували Україну

У соціальних мережах стверджують, що під час російської атаки по портовій інфраструктурі Одеської області, що сталася 25 липня, румунські військові стріляли по російських дронах. У Румунії назвали ці твердження «дезінформаційними діями».

Про це заявили в Міністерстві національної оборони Румунії.

Там розповіли, що в X (колишній Twitter) та інших соцмережах поширювали повідомлення про те, що росія атакувала безпілотниками Румунію і та у відповідь відкрила вогонь по них своєю протиповітряною обороною.

Ця так звана “інформація” не має під собою жодних підстав, — кажуть у румунському Міноборони.

Там запевнили, що рф атакувала українську портову інфраструктуру на Дунаї, а не об'єкти на румунській території. Тож сили і засоби румунської армії в прикордонній з Україною зоні не відкривали вогонь по російських дронах.

Нагадаємо, Українські аграрії зібрали понад 22 млн тонн нового врожаю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next