«Хезболла» атакувала Голанські висоти, 10 загиблих

«Хезболла» атакувала Голанські висоти, 10 загиблих

Унаслідок ракетного обстрілу угрупованням «Хезболла» півночі підконтрольних Ізраїлю Голанських висот загинули щонайменше десять людей, ще тридцять зазнали поранень.

Про це повідомляє Times of Israel.

Угруповання «Хезболла» ввечері у суботу здійснило ракетний удар по місту Мадждаль-Шамс, що знаходиться на півночі підконтрольних Ізраїлю Голанських висот.

Спочатку повідомлялося про шістьох загиблих, однак пізніше кількість жертв атаки зросла до десяти.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) вважає, що ракета влучила у футбольне поле, де грали діти. Наразі ізраїльські військові з’ясовують, чому її не вдалося перехопити.

Водночас у «Хезболлі» заперечили запуск ракет по Маджаль-Шамсу. Там заявили, що угруповання «не має жодного стосунку до цього інциденту і категорично заперечує усі неправдиві обвинувачення».

Хоча раніше «Хезболла» оголосила, що випустила десятки ракет по армійській базі на Голанських висотах, поблизу Маджаль-Шамса.

ЦАХАЛ вважає, що саме «Хезболла» стоїть за смертельним ракетним обстрілом міста.

Понад 30 осіб потрапили до лікарень після ракетного удару по Маджаль-Шамсу, повідомили медичні працівники.

Лікарня «Ziv» у місті Цфат поінформувала про 26 поранених, з яких п’ятеро перебувають у травматологічному відділенні, одинадцять - у стані середньої тяжкості, ще десять - мають легкі поранення.

Нагадаємо, Фіцо запропонував Шмигалю «технічне рішення» щодо транзиту нафти російського «Лукойлу»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За вихідні на львівських пунктах пропуску зафіксували 20 спроб незаконного перевезення товарів через кордон
Здебільшого порушники намагалися перевезти контрабанду «зеленим коридором». Це побутова техніка та одяг. Також знаходили правоохоронці й розбіжності у відомостях про вартість автівок.
Loading...
Load next