У Львові пройшли навчання щодо доступності

У Львові пройшли навчання щодо доступності
У мерії працівники медичних закладів, управлінь соцзахисту, районних адміністрацій, закладів культури та освіти навчалися як правильно комунікувати та взаємодіяти з незрячими

У мерії працівники медичних закладів, управлінь соцзахисту, районних адміністрацій, закладів культури та освіти навчалися як правильно комунікувати та взаємодіяти з незрячими людьми. Це дійство включало в себе демонстрацію того, як навколишній світ розпізнають незрячі та чого вони потребують. Акцент робили на дотиках та  зверненнях на ім’я, незряча людина може не зрозуміти, що звертаються саме до неї.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Другий семестр: з понеділка львівські школярі повертаються до навчання Другий семестр: з понеділка львівські школярі повертаються до навчання
Відтепер учні молодших класів щодня ходитимуть на прогулянки. А ще з’являться спортивні ліги та онлайн-олімпіади.
Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео) Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео)
До початку нового навчального року залишилось менше місяця. Батьки квапляться придбати для своїх дітлахів усе необхідне.
На Львівщині розпочалися навчання для поліцейських спецпризначенців (відео) На Львівщині розпочалися навчання для поліцейських спецпризначенців (відео)
Під час тренувань головний акцент робитимуть на роботі з бронетранспортерами в умовах бойових дій.
Loading...
Load next