Росія цього тижня випустила по Україні близько 700 КАБів і понад 100 «Шахедів» (ВІДЕО)

Росія цього тижня випустила по Україні близько 700 КАБів і понад 100 «Шахедів» (ВІДЕО)

Російська армія за цей тиждень випустила по території України близько 700 керованих авіабомб та понад 100 ударних безпілотників.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

Близько 700 керованих авіабомб і більш як 100 «Шахедів» проти України та українців лише за один цей тиждень. Наші люди щоденно страждають від російського терору. І наші люди заслуговують на справедливий і надійний захист від нього. Це реально забезпечити достатньою далекобійністю й достатньою якістю систем ППО. Кожне конкретне рішення партнерів для зміцнення нашої сили здатне рятувати життя людей, - наголосив глава держави.

Він також подякував усім, хто допомагає Україні у подоланні терору.

Нагадаємо, Понад 75% поранених військових повертаються у стрій - МОУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next