Під час масованої атаки на Київ майже 11,5 тисячі людей перечікували небезпеку в метро

Під час масованої атаки на Київ майже 11,5 тисячі людей перечікували небезпеку в метро

У Києві вночі 31 липня майже 11 500 людей перечікували тривогу, що тривала понад сім годин, на підземних станціях столичного метрополітену.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на комунальне підприємство "Київський метрополітен".

У ніч на 31 липня, під час масованої атаки на Київ, майже 11 500 людей укривалися на станціях підземки, - ідеться у повідомленні.

У КМДА зазначають, що підземні станції метрополітену цілодобово працюють у режимі укриття. Черговий персонал видає модульні лави, розкладні стільці, ковдри й матраци. Водночас працівники метрополітену радять людям брати із собою теплі речі, якщо доводиться йти на станцію вночі.

Графік руху поїздів поступово відновлюється, оскільки на час тривоги наземна ділянка призупиняє пасажирські перевезення. Також у зв’язку із тривалою тривогою частина персоналу, яка, зокрема, обслуговує видачу рухомого складу, не змогла дістатися на роботу вчасно, - додали у КМДА.

Працівники метрополітену просять із розумінням поставитися до ситуації і обіцяють, що скоро поїзди на лініях курсуватимуть відповідно до встановлених графіків.

Нагадаємо, Вища рада правосуддя відсторонила суддю через підозру у викраденні бізнес-партнера

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Loading...
Load next