Російська техніка заїхала в Славутич, а українці вийшли на протести

Російська техніка заїхала в Славутич, а українці вийшли на протести

Жителі міста Славутич Київської області вранці 26 березня вийшли на мирну акцію проти російських окупантів. Повідомляють наразі, що окупанти відкрили вогонь в повітря, також зазначають про викрадення загарбниками мера міста Юрія Фомічева.

Про це повідомляють Славутицька міська рада, телеграм-канал “Правда Геращенко” та місцеві мешканці у соціальних мережах.

Кілька сотень людей вийшли на мирну акцію, щоб повідомити російським окупантам: «Славутич – це Україна!».

Люди тримають жовто-блакитні прапори та скандують “Україна – понад усе!”.

Попри російські танки, які стоять на околицях міста, сміливі мешканці масово вийшли на площу, щоб показати ворогу свою позицію.

Варто зауважити, що у місті Славутич, що на Київщині, уже четвертий день точаться бої, ворог обстрілює місто з танків, мінометів та САУ, працюють снайпери. Та люди героїчно тримають оборону, окупанти не зайшли.

За останньою інформацією, окупанти відкрили вогонь в повітря у Славутичі. Кидають світлошумові гранати у натовп. Але люди не розходяться, навпаки їх стає більше. Вони почали рух до лікарні, яку захопили загарбники.

Мер міста Юрій Фомічев викрадений загарбниками. Міська рада у повному складі продовжує свою роботу, – повідомив голова Київської ОДА Олександр Павлюк.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Loading...
Load next