Лідерка партії Шольца заявила, що переговори з "російським агресором" можливі

Лідерка партії Шольца заявила, що переговори з "російським агресором" можливі

Голова Соціал-демократичної партії Німеччини Саскія Ескен вважає, що обмін ув'язненими з РФ показав, що переговори можливі навіть з агресором.

Про це вона сказала в інтерв'ю телеканалу ntv.

Ескен називає обмін ув'язненими з Росією великим успіхом.

Це великий успіх для дипломатії, що нам вдалося звільнити багатьох німецьких та інших західноєвропейських і західних громадян з російських в'язниць, – сказала вона.

Обмін вбивці з Тіргартена Вадима Красікова був важким рішенням, зазначила політикиня.

У цьому обміні також є болючі моменти. Так зазвичай буває в дипломатії, коли ви укладаєте угоду, що потім вам доводиться приймати болючі рішення, – пояснює Ескен.

Однак результатом є те, що багато людей змогли отримати свободу і безпеку в такий спосіб.

Угода однозначно показує, що можна домовлятися, вступати в переговори, навіть з російською державою, і навіть з російським агресором, з питань, де вони також мають свої інтереси, – каже Ескен.

Також вона додала: "Зрештою, вони хочуть досягти миру, але для цього ми повинні спочатку створити ситуацію, в якій російська держава дійсно захоче говорити з нами".

Нагадаємо, ЗМІ: Українські військові у Малі навчають туарегів керувати дронами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
"Я не боюся прямої розмови з ним" - Зеленський про переговори з Путіним (відео) "Я не боюся прямої розмови з ним" - Зеленський про переговори з Путіним (відео)
Про це заявив Володимир Зеленський у зверненні до Верховної Ради.
Повернутися до очних зустрічей: Туреччина запропонувала Стамбул для проведення засідань ТКГ Повернутися до очних зустрічей: Туреччина запропонувала Стамбул для проведення засідань ТКГ
25 січня відбулося останнє засідання ТКГ. За словами представника української делегації, Москва дала вказівку не загострювати ситуацію перед зустріччю нормандських радників.
Loading...
Load next