"Я не боюся прямої розмови з ним" - Зеленський про переговори з Путіним (відео)

"Я не боюся прямої розмови з ним" - Зеленський про переговори з Путіним (відео)
Про це заявив Володимир Зеленський у зверненні до Верховної Ради.

В кінці свого виступу з трибуни Верховної Ради України, Володимир Зеленський вирішив говорити правдиво й чесно не лише про приємні речі. Зокрема про війну на Сході України. Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на пряму трансляцію.

8 років триває війна на Донбасі. 8 років, як Росія анексувала Крим. Я не боюся говорити всім, я не боюся прямо говорити росіянам. Саме тому водночас я не боюсь прямої розмови з ним, ми не боїмося прямого діалогу. Ми знаємо, хто з Європейських країн підтримує Україну. Ми знаємо,  Ми знаємо, що наша армія — найкраща у світі і захистить нас.

Зеленський також наголосив на тому, що зупинити війну неможливо без прямих перемовин з Росією, зокрема з Володимиром Путіним. 

Ми не зможемо зупинити війну без прямих перемовин з Росією і сьогодні це визнали всі. Не боятися говорити зараз один одному правду. Якщо ми хочемо повернути Донбас — давайте. А якщо не хочемо, хочемо ходити і просто про це говорити — то давайте нічого не робити.

Нагадаємо, сьогодні о 10:00 відбулося звернення Президента України Володимира Зеленського з посланням до Верховної Ради України. 

Основні тези Зеленського можна почитати за клікабельним посиланням.

Віра Коновал - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Loading...
Load next