За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП

За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП
Патрульна поліція Львівської області оприлюднила статистику, згідно з якою за січень — березень 2021 року на Львівщині зареєстрували 2820 дорожньо-транспортних пригод.

З них — 335 ДТП з постраждалими, в яких загинуло 41 особа, та травмовано — 438 людей. Повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Зазначимо, що найбільшу кількість ДТП було зареєстровано в п’ятницю — 462 автопригоди. З потерпілими — у неділю, 59 аварій.

" Аналізуючи кількість ДТП за часом скоєння, пік аварійності припадає на 13 годину — 207 ДТП. Найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими припадає на 19 годину (27 ДТП) ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, основними причинами аварій без потерпілих є:

  • порушення правил маневрування; 
  • перевищення безпечної швидкості; 
  • недотримання дистанції;
  • порушення правил проїзду пішохідних переходів;
  • керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Головними причинами ДТП з потерпілими є:

  • перевищення безпечної швидкості;
  • порушення правил маневрування;
  • недодержання дистанції;
  • порушення правил проїзду пішохідних переходів.

 

 

Читайте також
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
Loading...
Load next