На Львівщині активізувався COVID 19

На Львівщині активізувався COVID 19
На Львівщині в 4 рази зросла кількість хворих на коронавірус, порівняно з минулим тижнем. Більше 200 пацієнтів звернулося за медичною допомогою

Коронавірус нікуди не зник, проте зараз фіксують значний ріст захворюваності. На Львівщині порівняно з минулим тижнем кількість пацієнтів з діагностованим Ковідом збільшилось в 4 рази.

Більшість пацієнтів, а це за словами медиків близько 80% серед усіх хворих, які потрапляють до лікарень – не вакциновані.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині відкриють асфальтобетонний завод за 100 млн гривень (відео) На Львівщині відкриють асфальтобетонний завод за 100 млн гривень (відео)
Це сучасне українське виробництво, де за годину зможуть виробляти 120 тонн асфальту 
Чемпіонат України з кікбоксингу: на Львівщині вперше провели змагання для кікбоксерів (відео) Чемпіонат України з кікбоксингу: на Львівщині вперше провели змагання для кікбоксерів (відео)
Львівщина вперше приймала чемпіонат України з кікбоксингу Міжнародної асоціації спортивного карате. Найважливіший старт для кікбоксерів у сезоні. Тут відбувається відбір у збірну України для участі в чемпіонаті Європи та світу.
Loading...
Load next