На війні загинув ексдепутат Чернівецької міськради Дмитро Сірман

На війні загинув ексдепутат Чернівецької міськради Дмитро Сірман

3 серпня на фронті загинув краєзнавець і колишній депутат міської ради Чернівців кількох скликань Дмитро Сірман. У жовтні йому мало виповнитися 60 років.

Про смерть воїна повідомив його син Олег.

За словами народного депутата Сергія Рудика, Сірман пішов на війну добровольцем, а загинув під селом Синьківка на Куп’янському напрямку.

За час війни ми бачилися двічі — у Покровську й під Комишувахою. Привозив мені домашню закрутку від дружини Галі. Говорили, жартували, будували плани, — розповів Рудик.

Міський голова Чернівців Роман Клічук назвав Сірмана «справжнім патріотом», який «віддавав усього себе місцевому самоврядуванню та громадській роботі, працюючи на благо» свого міста.

Його відданість, активна позиція та внесок у розвиток громади залишать по собі вічний слід в історії нашого міста та в серцях його мешканців, — сказав про загиблого Клічук.

За життя Сірман працював заступником міського голови Чернівців, керував міським департаментом житлово-комунального господарства та був помічником народного депутата Рудика.

Нагадаємо, Сили оборони України потопили російський підводний човен у Севастополі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію
У серпні 2014 року українські військові опинилися в кільці противника поблизу Іловайська. Путін запропонував їм вийти без зброї так званими "зеленими коридорами", однак російські бойовики напали на українських захисників.
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next