Протести у Британії: Уряд скликає екстрене засідання безпекового комітету

Протести у Британії: Уряд скликає екстрене засідання безпекового комітету

В уряді Великої Британії підтвердили, що відбудеться екстрене засідання комітету із надзвичайного реагування COBRA після затримання 150 учасників заворушень у містах країни упродовж вихідних.

Про це повідомляє ВВС.

Рішення про скликання засідання COBRA ухвалене після того, як прем’єр-міністр Британії Кір Стармер засудив напад на готель, де проживають шукачі притулку в Ротерхемі, та пообіцяв, що причетні до заворушень відчують «усю суворість закону».

Поліція відреагувала на насильство у Ротерхемі, Мілдсбро, Болтоні та інших частинах країни. Зустріч комітету COBRA відбудеться на шостий день ескалації насильства після різанини у Саутпорті. Засідання COBRA у понеділок має надати уряду оновлену інформацію про сутички та відповіді на них найближчими днями. До нього долучаться профільні міністри та представники поліції.

Джерела припускають, що це засідання слід розглядати у контексті зустрічей, які вже відбулися, таких як зустріч прем’єр-міністра із керівниками поліції минулого четверга, а також зустріч старших міністрів у суботу.

Як відомо, у суботу в Британії під час акцій протесту у зв'язку із загибеллю дітей через напад у Саутпорті сталися сутички.

Нагадаємо, ГУР розкрило імена воєнних злочинців з екіпажу збитого у квітні Ту-22М3

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
Loading...
Load next