У Британії створять «постійну армію» поліцейських для боротьби із заворушеннями

У Британії створять «постійну армію» поліцейських для боротьби із заворушеннями

Прем’єр-міністр Великої Британії Кір Стармер заявив, що в країні буде створена «постійна армія» поліцейських для боротьби із заворушеннями.

Про це повідомляє The Guardian.

У нас буде постійна армія спеціалізованих офіцерів для виконання громадських обов'язків, так що у нас буде достатньо офіцерів, щоб впоратися з цим там, де це необхідно, - сказав прем'єр-міністр.

Він додав, що вже відбулися сотні арештів, деякі з затриманих з'явилися в суді сьогодні вранці. Прем'єр-міністр також застеріг від незаконної діяльності в Інтернеті.

Я абсолютно чітко дав зрозуміти, що кримінальний закон застосовується як в Інтернеті, так і в офлайні. Якою б не була видима мотивація, це не протест, це чисте насильство, і ми не потерпимо нападів на мечеті або наші мусульманські громади, - сказав він.

Також у ЗМІ додають, що британська поліція провела 378 арештів, пов'язаних з насильницькими заворушеннями по всій Великій Британії, і ця кількість зростатиме з кожним днем, а поліція продовжує встановлювати причетних і затримувати винних, повідомив голова Національної ради начальників поліції Гевін Стівенс.

Нагадаємо, Протести у Британії: Уряд скликає екстрене засідання безпекового комітету

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Два самогубства за день: у Казахстані правоохоронці наклали на себе руки Два самогубства за день: у Казахстані правоохоронці наклали на себе руки
Своєю чергою у пресслужбі МВС Казахстану заявили, що кількість загиблих під час заворушень співробітників силових структур зросла до 17 людей.
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
Loading...
Load next